Hoe deze site werkt

Als je basgitaar- of contrabasles komt volgen krijg je volledige toegang tot deze website voor leerlingen. Op de site wordt, na iedere les, speciaal voor jou op maat gemaakt studiemateriaal gezet.

Op de website vind je ook allerlei informatie en audio. Er staan veel bekende popstukken en jazz standards met bijbehorende bladmuziek en oefentracks op. Daarnaast vind er bijvoorbeeld diverse drumtracks om mee te studeren, ritmische oefeningen, gehoortraining, en theorie.

Op de website kun je ook informatie en audio vinden over bekende bassisten.

Er zijn diverse bekende basgitaar studieboeken verwerkt in het studie materiaal.

Als je les neemt mag je zelf bepalen welke stijlen en welke nummers je wil leren spelen.

Tijdens de lessen kun je al je vragen stellen en zul je worden geholpen met de verschillende facetten van het basgitaar spelen.

Deze website maakt het studeren makkelijk en leuk. Basgitaar is een begeleidingsinstrument en met behulp van deze site kun je studeren alsof je met anderen mensen samenspeelt. Je kunt alles waar je de laatste maanden mee bezig bent geweest eenvoudig terugvinden in je eigen postvak. De algemene oefeningen op de site kunnen je helpen om je snel te ontwikkelen als bassist en je kunt daarnaast op een eenvoudige manier repertoire kennis opbouwen omdat de meeste bekende pop en jazz stukken, die bijvoorbeeld veel op jamsessies gespeeld worden, op de site te vinden zijn.

Mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen.